fbpx

MØD VORES AdVisory board

Hos patientens.dk er det vores fornemste opgave at sikre medlemmerne den bedst mulige hjælp i tilfælde af kritisk sygdom.

Som en unik del af vores sundhedsorganisation består patientens.dk, udover danske læger, sygeplejersker og patientvejledere også af et Advisory Board. Vores Advisory Board er et netværk af profilerede speciallæger, overlæger og professorer, hver med deres ekspertise og mange års erfaring. Deres opgave er, udover ekspertviden i medlemssager, også at rådgive om alt fra nyeste viden, behandlingsformer og tendenser. Alt sammen for at vi kan bibeholde et højt fagligt niveau, og til stadighed sikre vores medlemmer den bedst mulige hjælp ved kritisk sygdom.

Det overordnede formål for vores Advisory Board er at:

  • Bidrage med ekspertviden i forhold til aktuelle medlemssager
  • Sikre den rette vidensdeling om udviklingen på relevante indsatsområder

Vores Advisory Board fungerer tillige som sparringspartner og rådgivende organ for patientens.dk vedrørende spørgsmål, problemstillinger og emner af strategisk karakter, og skal rådgive ledelsen om relevant international erfaring og viden indenfor personlig medicin og kritisk sygdom.

Nedenfor kan du møde de enkelte medlemmerne af vores Advisory Board. Skulle du have spørgsmål til medlemmerne af vores Advisory Board, beder vi dig sende disse via linket her: info@patientens.dk

Læge Stig Ekkert

Stig Ekkert

MD, DJH., Speciallæge i almen medicin

Subspecialiseret i forebyggelse og kommunikation. Forfatter til bl.a. “Athos kuren” om kost mod kræft samt ophavsmand til “Tjek dit bryst” app’en, om selvundersøgelse for brystkræft.

 

Patientens.dk Advisory Board

Morten Salomo

Overlæge ph.d. Specialist i Hæmatologi/Blodets sygdomme

Forfatter til talrige internationale artikler. Bestyrelsesmedlem Dansk Myelomatose studiegruppe.

Patientens.dk Advisory Board

Lars Køber

Professor, overlæge Dr. Med. Specialist i Kardiologi/Hjertesygdomme

Prismodtager og forfatter til over 600
internationale artikler mv.