fbpx
Vi hjælper dig hvis du rammes af kritisk sygdom

FORLØBSGENNEMGANG

FORLØBSGENNEMGANG

I det danske sundhedsvæsen er der ikke altid tid nok til grundighed for den enkelte patient. Dette kan desværre forårsage fejl i sygdomsforløbet. Samtidig ved vi, at diagnose og efterfølgende behandling er afgørende for udfaldet af ens sygdomsforløb, hvorfor det er essentielt, at diagnosen bliver stillet ud fra de rigtige forudsætninger.

Når vores medlemmer bliver diagnosticeret med en kritisk sygdom, står vi klar til at hjælpe. Som det første foretager vi en grundig forløbsgennemgang, hvor vores eksperter gennemgår udredningen i din journal og undersøger om diagnosen er stillet i overensstemmelse med de officielle lægelige standarder og Sundhedsstyrelsens krav (eksempelvis hjerte- og kræftpakkerne).

Ofte er der flere behandlingsmuligheder, men der er sjældent argumenteret for hvorfor netop denne behandlingsform er valgt. Patientens.dk giver dig derfor større sikkerhed for, at der ikke er fejl og mangler i din diagnose. Vores eksperter er endvidere opdateret på de nyeste behandlingsformer i ind- og udland og vil derfor gå i dialog hvis det viser sig at der er muligheder for flere behandlingsformer

Pris: Inkluderet i basismedlemskab

Hvis du ikke allerede er medlem, så bliv det her